Her er hvordan man "gør" gæld - og stadig investerer

Posts: 4
Joined: Tue Jan 16, 2018 3:39 am

Her er hvordan man "gør" gæld - og stadig investerer

Postby CarvalhoGomes » Tue Jan 16, 2018 6:08 am

Har du lyst til at gøre 2018 dit bedste år nogensinde? Vi kan hjælpe med det, takket være vores coach af måneds serien. pandora halskæde I januar vil Ellevest administrerende direktør, Sallie Krawcheck, opgradere din økonomiske sundhed og lære dig at tjene flere penge - og få mest muligt ud af de penge du har. I ugen, om du kigger på at investere for første gang, eller bare håber at hente nye indsigter, har Krawcheck svarene for dig.

Gæld er en kendsgerning i livet - uden det ville mange af os aldrig eje hjem, starte forretninger eller endda købe en bil. Og gæld er ikke et skarlet brev! Men sandheden er, at mange kvinder lader pandora vedhæng tilbud gælden standse deres indtræden i at investere. Så det er vigtigt at kende fakta om gæld og investering, og hvordan de gør (og ikke) vedrører hinanden. Du ... um ... .og det til dig selv.

Det er så meget, at "kønsinvesteringsgabet" kan koste os: Kvinder investerer ikke så meget som mænd gør. Vi starter senere, vi tjener mindre (ja kønsgabet ligger allerede bag os), og på toppen af ​​det sparer vi "mere" og parkerer hele 71 procent af vores penge i kontanter, som, hvis de holdes i En opsparingskonto på en bank har et afkast på næsten nul. Dette er i modsætning til aktiemarkedet, som i gennemsnit har returneret 9,5 procent årligt mellem 1928-2016. Disse kan ikke føles som store forskelle, men i løbet af dit liv, tro mig, de er.

pandora armbånd Og husk: Vi kvinder lever længere end mænd, vores lønninger spænder generelt tidligere end mænds, og vi har en tendens til at have ikke-lineære karriere - alle grunde, vi skal arbejde for at investere mere end mænd gør for at sikre, at vi har vores F.U. penge på plads ved mid-karriere eller tidligere.

Return to “Other Nude Maker Games”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests